Web Analytics Made Easy - Statcounter

نیروهای عراقی عملیاتی را برای مقدمات راه اندازی جاده تهران - بغداد - دمشق - بیروت - مدیترانه آغاز کردند.

به گزارش مشرق، گروهی مشترک از رزمندگان تیپ ۲۷ بسیج مردمی، نیروهای اطلاعات استان الانبار و بغداد نیز عملیاتی را در شرق استان الانبار در منطقه «المشحنیه» علیه هسته‌های خاموش داعش آغاز کردند.

براساس اطلاعات به دست آمده، رزمندگان بسیج مردمی در جریان عملیات شبانه موفق شدند دو تن از تروریست‌های داعش را در منطقه دستگیر کنند و به نیروهای اطلاعات استان الانبار تحویل دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته منابع میدانی، برخی از مناطق شرقی استان الانبار از جمله حومه شهر فلوجه، مناطق مرزی مشترک با جنوب غرب استان صلاح الدین (جنوب دریاچه الثرثار) و حد فاصل شهرهای فلوجه و الرمادی همچنان به عناصر مخفی داعش آلوده است.

همزمان گروهی مشترک از نیروهای امنیتی، ارتش و بسیج مردمی عراق عملیات گسترده‌ای را در مناطق مرکزی و غربی استان‌های نینوا و الانبار علیه هسته‌های خاموش گروهک تروریستی داعش آغاز کردند.

یک منبع میدانی در گفت وگو با مشرق به جزئیات عملیات اشاره کرد و افزود: نیروهای عراقی پس از دریافت اطلاعات دقیق، جست وجوی منطقه به منطقه را برای شناسایی عناصر مخفی داعش در دستور کار قرار دادند.

این منبع میدانی با بیان اینکه عملیات از حومه شهر موصل (شمال استان نینوا) شروع شده است، گفت: این عملیات تا منطقه الرطبه در جنوب غرب استان الانبار و گذرگاه مرزی الولید (هم مرز با استان حمص سوریه) امتداد دارد.

وی گذرگاه مرزی طریبیل (هم مرز با کشور اردن) را نقطه پایان عملیات نیروهای عراقی دانست و افزود: این عملیات در مسافت ۴۸۰ کیلومتری صورت می‌گیرد و تأمین امنیت مناطق مرزی مشترک با کشور سوریه در اولویت است.

به گزارش مشرق، نیروهای عراقی درصدد هستند با تأمین امنیت مناطق مرزی با سوریه، زمینه راه اندازی مسیر ارتباطی تهران - بغداد - دمشق - بیروت - مدیترانه را در حوزه مربوط به خود فراهم کنند.

از سویی دیگر، با پایان چند عملیات رزمندگان و یگان‌های مهندسی عراقی در محور غربی استان الانبار، گذرگاه مرزی القائم و مناطق حومه از وجود عناصر مخفی داعش، تله‌های انفجاری و بمب‌های کار گذاشته شده پاکسازی شدند.

با تأمین امنیت مناطق حومه گذرگاه مرزی القائم (غرب استان الانبار) مقامات عراقی در تلاش هستند ارتباط با گذرگاه مرزی البوکمال را در شرق سوریه برای از سرگیری روابط تجاری و انتقال مسافران برقرار کنند.

عملیات راه اندازی مجدد گذرگاه‌های مرزی القائم عراق و البوکمال سوریه حدود ۶ ماه به طول خواهد انجامید؛ تروریست‌های داعش از اواسط سال ۲۰۱۴ تا اواخر ۲۰۱۷ این دو گذرگاه را در اشغال داشتند و زیرساخت‌های این بخش‌ها را به طور کامل منهدم کردند.

به گزارش مشرق، گذرگاه‌های مرزی القائم و البوکمال در محور راهبردی تهران - بغداد - دمشق - بیروت - مدیترانه واقع شده‌اند و جایگاه ویژه ای در این خط ارتباطی بسیار مهم و بسیار حساس برای تبادل کالا دارند.

منبع: مشرق

کلیدواژه: رونق تولید گام دوم انقلاب وعده های روحانی اخبار سیل ارتش عراق استان الانبار الانبار البوکمال بسیج مردمی عراق تحولات عراق تحولات کردستان عراق تحولات منطقه داعش دمشق عراق گذرگاه البوکمال گذرگاه القائم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۴۴۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، رئیس دانشگاه مازندران با بیان اینکه ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در راستای نقش آفرینی دانشگاه‌ها در تمدن نوین اسلامی است گفت: مجوز راه اندازی این دانشکده برای دانشگاه مازندران کسب شده و مقدمات راه اندازی آن در حال انجام است.

حشمت الله علی نژاد افزود: رویکرد دانشکده فناوری‌های راهبردی، بین رشته‌ای و فرادانشکده‌ای است و نیازی به فضای زیر ساختی و اعضای جدید هیات علمی ندارد.

رئیس دانشگاه مازندران با اشاره به اینکه چهار گروه ابزار‌های هوشمند، فناوری کوآنتوم، علوم شناختی و پدافند غیر عامل برای این دانشکده تدوین شده است ادامه داد: تربیت نیرو‌های متخصص در حوزه‌های مختلف و راهبردی کشور، تحقیق و پژوهش در حوزه‌های میان رشته‌ای با توجه به پیشرفت‌های نوین علمی دنیا و رفع نیاز‌های داخلی در بخش‌های مختلف از مهم‌ترین اهداف راه اندازی این دانشکده نوین است.

علی نژاد تاکید کرد: پذیرش دانشجو برای این دانشکده ازطریق ضوابط سازمان سنجش و آموزش کشور و به دو روش کارشناسی ارشد پیوسته و دکترای پیوسته انجام می‌پذیرد.

او گفت: ارائه بورسیه تحصیلی به دانشجویان نیز از دیگر امتیازاتی است که دانشجویان دانشکده فناوری‌های راهبردی از آن برخوردار می‌شوند.

یاد آور می‌شود وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تا کنون مجوز ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی را برای بیست دانشگاه کشور صادر کرده است.

زینب دیوارگر گزارش می دهد

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • مشارکت مردمی و تامین امنیت خاطر در سرمایه‌گذاری‌ها در دستور کار دولت
  • انهدام توپخانه‌های مرکز مهمات میدانی نیروهای مسلح اوکراین
  • اعلام شد؛‌فهرست مشترک جبهه پایداری و شانا برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران
  • امنیت و اقتدار کشور محصول قدرت و سلامت نیروهای مسلح
  • فهرست مشترک جبهه پایداری و شانا برای دور دوم انتخابات تهران اعلام شد
  • بازداشت ۴۱ تروریست داعشی در ترکیه
  • فرمانده نیروی زمینی سپاه: امنیت ملی خط قرمز ماست و در تامین امنیت با کسی شوخی نداریم
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • ترجیح ترانزیت کالا بر صادرات محصولات کشاورزی توسط راه آهن ملی قزاقستان
  • کشف دو محموله میلیاردی قاچاق در این استان