Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24- مهندس زلزله و استاد پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی گفت: انتشار نقشه ای به عنوان مناطق امن تخلیه اضطراری کاری غیر علمی و کارشناسی از سوی شهرداری بود.

فریبرز ناطقی‌الهی اظهار داشت: در حوزه مقاوم سازی در برابر زلزله تازه در ابتدای راه قرار داریم و باید در اینحوزه گام های موثری برداشته شود. باید سیستم آب، برق و گاز در برابر زلزله ایمن و مقاوم سازی شود تا در صورت بروز حوادث شاهد افزایش تلفات به علت انفجار گاز، برق گرفتگی یا وقوع سیل نباشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: حوزه مقاوم سازی هزینه بر بوده و باید برای کاهش تلفات در این حوزه سرمایه گذاری صورت گیرد. البته همه می دانیم امکان مقاوم سازی در یک سال وجود ندارد و ایمن سازی تهران در برابر زلزله های بزرگ 10 تا 15 سال زمان می برد. 

استاد پزوهشگاه بین المللی زلزله شناسی تاکید کرد: در حوزه ساختمان ها باید توجه ویژه ای به بافت فرسوده شود و مقاوم سازی این بافت در دستور کار قرار گیرد. مهمترین چالش زلزله در تهران عدم مقاوم بودن ساختمان ها و زیر ساخت ها در برابر زلزله های قوی است. 

ناطقی الهی در مورد معرفی مناطق امن از سوی شهرداری و انتشار آن برای اطلاع عموم گفت: کار شهرداری تهران در انتشار فایلی به عنوان مناطق امن تخلیه اضطراری اشتباه است و به هیچ وجه کاری منطقی و علمی نیست. از شهروندان می خواهم به این فایل و مکان های اعلام شده توجه نکنند چرا که در زمان وقوع زلزله ای بزرگ تا رسیدن به این مناطق زیر آوار گرفتار می شوند.

میزان

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۶۵۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، علی محمد روستا در نشست با بانک‌ها پیرامون پرداخت تسهیلات مسکن روستایی گفت: حدود ۵ هزار و ۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک‌های عامل معرفی شدند که انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند. معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری افزود میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم سازی واحد‌های روستایی در سطح کشور ۵۵ درصد بوده، اما در استان ۶۲ درصد است که نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است. روستا بر کوتاه شدن زمان پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن به متقاضیان تاکید کرد و گفت: بانک ها موظفند زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را ، کاهش کنند. وی به نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی به متقاضیان تاکید کرد و گفت: تسهیلات اگر در جای درست خود هزینه شود دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود. به گفته معاون استاندار در جلسات کارگروه امور زیربنایی طرح‌های گردشگری مصوب می‌شوند و اعتبار دریافت می‌کنند، اما این اعتبارات در جای درست خود هزینه نشدند که حوزه مسکن نباید اینگونه باشد.  روستا با اشاره به پرداخت تسهیلات به واحد‌های خسارت دیده در زلزله سال ۱۳۹۹ شهر سی سخت گفت: از مجموعه یک هزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله دچار خسارت شد ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است که در حال پیگیری اختصاص اعتبار به این واحد‌ها هستیم. مدیرکل بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۶۳ درصد واحد‌های مسکن روستایی مقاوم سازی شدند و در صورتی که تسهیلات بانکی پرداخت شود به ۷۲ درصد خواهد رسید.

دیگر خبرها

  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • یک مقام سازمان ملل مدت زمان لازم برای تخلیه فلسطینیان از رفح را فاش کرد
  • اهمیت دوچندان صنعت نفت با فرهنگ‌سازی و اثرگذاری در حوزه هنر
  • توجه به استان تهران در نگاه متوازن دولت
  • آغاز احداث متروی رباط کریم/اجرای طرح بعد از تملک اراضی و هماهنگی با متروی تهران و تأیید نقشه‌ها
  • اشتغال حدود ۲۰۰ خانوار در قم به کار پرورش شتر
  • مقاوم‌سازی ۲۵۶ واحد مسکن روستایی در فامنین
  • ◄ کاهش زمان صدور بارنامه و تخلیه و بارگیری به‌موقع در راه‌ آهن شرق
  • هشدار وضعیت اضطراری در پی فوران آتشفشانی در اندونزی